Només cal que premis “esborrar” a la part superior dreta de la pantalla dintre de la fase actual en edició. Únicament s’esborrarà aquesta nova versió (versió 2.0, 3.0…, la que correspongui) en edició, en cap cas s’esborrarà la fase inicial publicada.