En data 1/02/2024 l’aplicació del DOUE per fer les publicacions d'anuncis va canviar passant a ser eNotices2, que gestiona nous formularis (eForms).

Arrel d'aquest canvi i la necessitat de traslladar nous camps respecte a les publicacions a DOUE, també a la "Plataforma de contratación del sector público" de l'Estat (PLACSP), s'ha afegit a la PSCP el camp  Identificador TED a les dades de publicació al DOUE.

Aquest camp valida el codi UUID TED que es pot trobar als nous formularis del DOUE de la manera indicada a sota:

Al PDF de l'anunci:

A l'XML de l'Anunci:

Els anuncis anteriors al canvi de format aplicat pel DOUE als seus formularis, s'haurien de poder migrar a la nova versió per poder obtenir aquest identificador relacionat.

No obstant, el suport per la creació i/o migració dels anuncis no correspon al Consorci AOC i en cas de dubtes o incidències per l'ús d'aquesta aplicació (eNotices2), caldrà contactar amb el suport corresponent a la mateixa. Podeu trobar més informació sobre aquesta aplicació a:  https://ted.europa.eu/es i https://enotices.ted.europa.eu/changeLanguage?language=es.